Wie zijn wij? Ik ben Antoinette van Essen, de trotse eigenaresse van Studio Pink. Alles wat je hier ziet, van prachtige tassen tot vrolijke accessoires, is met liefde ontworpen en met zorg samengesteld in mijn knusse studio in het centrum van Oud-Beijerland.

Bij Studio Pink draait alles om originaliteit en kleurrijkheid. Ik geloof in de kracht van handgemaakte items die een uniek verhaal vertellen. En dat is precies wat je hier vindt: stuk voor stuk creaties die met passie zijn gemaakt.

Maar Studio Pink is meer dan alleen mijn werkplek. Het is een familieaangelegenheid! Mijn dochters Cathy en Chrissy zijn mijn steun en toeverlaat. Ze helpen niet alleen met het fotograferen van de items maar staan ook model voor de nieuwste collecties. Ze zijn mijn rechterhanden als het gaat om social media. Samen vormen we een hecht team dat ervoor zorgt dat elk detail klopt en dat onze klanten de beste ervaring hebben.

Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau of gewoon jezelf wilt verwennen met iets bijzonders, bij Studio Pink ben je aan het juiste adres.

 

Liefs,

Antoinette van Essen & het Studio Pink team